Om Oss

Vignir Jonasson har över 30 års erfarenhet av träning, tävling och avelsvisning av hästar. Han har arbetat professionellt med hästar sedan 1987 och deltog på sitt första Landsmót 1986 där han kom trea i ungdomsklass.Han har varit utsedd till Sveriges bästa under många år och han har visat otaliga hästar på VM med flera guld som resultat han har även deltagit framgångsrikt på flertalet nationella och Internationella mästerskap och det har blivit flera segrar och medaljer på bl.a. Landsmót, Isländska mästerskapen, Svenska mästerskapen, Nordiska mästerskapen samt Världsmästerskap.

Vignir har blivit vald till både årets sport och avelsryttare i Sverige ett flertal gånger och år 2001 blev Vignir även utnämnd till Årets ryttare på Island, något som många tycker är den största utmärkelse en islandshästryttare kan få.

Under de här åren har förberedelse och visning av avels/tävlingshästar varit en stor del av Vignirs vardag och han har under åren visat flera hästar än någon annan avelsryttare i Sverige. Vignir har som en av fåtalet ryttare visat tre hästar med en totalpoäng på 8,60 eller högre och har haft högst bedömda hästar i sina klasser både på Landsmót och VM.

Rebecca Jonasson

Rebecca driver det administrativa på gården samt ansvarar för tävling och eventverksamheten både på gården och på andra platser i samarbete med bla. Falsterbo Horse Show och Jönköping Horse Show på Elmia. 

Rebecca är utbildad frisör, ridledare samt lokalklubbsdomare.

,

Malin Paulsson har var anställd hos oss sedan sommaren 2018 och har under flera år tidigare haft sin skolpraktig hos oss. Malin är en fantastisk medarbetare som jobbar med mycket kärlek och känsla för hästarna och deras behov. Hon tar mycket ansvar i vardagen på gården, stallchef samt tränar stor del av hästarna tillsammans med Vignir. 

Malin har gått islandshästgymnasiet samt hippologprogrammet på Wången. Hon har också flera examinationer inom SIF:

-Hästskötare

-Ungdomsledare

-Lokalklubbsdomare 

-Ridledare

-C-tränare 

-Ridlärare 1 och 2 

Kontakta oss 

Edenbergavägen 33 , 312 95 Laholm 

 Telefon Vignir +(46) 702-975152 

Telefon Rebecca +(46) 708-774099 

 E-post: info@vjonasson.se

 » Om cookies